Na web stranici www.nastavnickovodstvo.net nalaze se prezentacije nastavnika učesnika 7. Regionalne konferencije edukatora/ica koji su prezentirali svoje razvojne projekte realizirane u okviru programa Nastavničko vodsto u školskoj 2014/15 godini.

Prezentacije nastavnika možete preuzeti ovdje.

Pored prezentacija, na regionalnoj web stranici Nastavničkog vodstva možete naći i preko 70 nastavnih materijala i literature (prezentacije, priručnici, studije slučaja, naučni članci, vježbe), pohranjenih u digitalnom formatukoji pomažu nastavnicima i drugom školskom osoblju da prate promjene u školi i nastavi i da ih primjene u svom raduškoli.

Nastavne materijale i literaturu možete pogledati klikom naLiteratura i nastavni materijali.

Na istoj adresi u školskoj 2015/16 godini, objavljujemo i priče nastavnika o projektima koji su realizirani tokom jednogodišnjeg trajanja programa koje mogu biti inspiracija da i vi postanete voditelji promjena i da identificiranim izazovima u vašem radu pristupite strateški.

Program Nastavničko vodstvo u BiH od 2014. godine realizira se u okviru projekta "Obrazovanje za pravično društvo", uz podršku USAID-a i FoD BiH, u partnertstvu Step by Step-a i proMENTE socijalna istraživanja.

 alt